Začnite rok správne s novým jedálenským stolom z mangového dreva

Všetko najlepšie do nového roku Vám prajeme v mene tímu Mangonabytok! Bol to výnimočný rok vo svete nábytku, v ktorom sme mnohým ľuďom online aj offline predstavili všetku krásu, ktorú mangové drevo ponúka. Aj v novom roku urobíme všetko preto, aby si tento trvalo udržateľný, exotický a cenovo dostupný druh dreva zamilovalo celé Slovensko. Plánujete si v novom roku vynoviť svoj interiér? V tomto blogu Vám prinášame malú inšpiráciu. Čo tak napríklad štýlový nový stolík do Vašej obývačky?

Závan čerstvého vzduchu cez Váš interiér

Jedálenský stôl je srdcom Vašej obývačky. Je to miesto, kde sa rodina ráno a večer stretáva, aby prediskutovala deň. Keďže ide o veľký a nápadný kus nábytku, určuje aj atmosféru Vášho interiéru. Ak teda chcete v novom roku pekne oživiť Váš interiér, potom zaobstarať si domov takýto jedálenský stôl z mangového dreva nie je vôbec zlý nápad. Zapôsobiť môžete aj pekným konferenčným stolíkom. Často sedíme nielen pri jedálenskom stole, ale aj na gauči pred televíziou. Konferenčný stolík si môžete vybrať úplne podľa vlastných predstáv, pretože stolíky z mangového dreva sú tak rozmanité! Rozhodnete sa pre model na kolieskach, ktorý môžete ľahko presúvať? Alebo máte radšej okrúhly konferenčný stolík?

Aké stolíky z mangového dreva nájdete v našom sortimente?

Tip: okrúhle a oválne stoly z mangového dreva

Čo sa týka trendov v oblasti bývania, ktoré budú v roku 2023 na vzostupe, už môžeme čo to poodhaliť. Jedným z nich bude, samozrejme, mangové drevo: stoly z mangového dreva sa budú v nasledujúcom roku tešiť veľkej obľube! Veľmi obľúbené budú aj okrúhle a oválne stoly. Už v minulom roku sme zaznamenali silný rast dopytu po oválnych a okrúhlych stoloch a očakávame, že bude naďalej rásť. Nie nadarmo: v tejto dobe hľadáme hlavne inovácie. Predstavte si obdĺžnikový stôl, ktorému chýbajú rohy. Čoho výsledkom je oválny stôl!. Vďaka tomu budú Vaši hostia bližšie k sebe. Príjemnejšie rozhovory zabezpečuje aj okrúhly stôl. Nie ste pripútaní k jednému alebo dvom konverzačným partnerom, ako keď sedíte v čele alebo rohu podlhovastého stola, ale môžete ľahšie konverzovať s celou skupinou.

Vytvorte si útulný pocit s okrúhlym stolom

Oválny alebo okrúhly stôl je nielen útulný, ale dokáže ušetriť aj miesto. Najmä okrúhly stôl si príde na svoje, keď máte malú obývačku. Tieto jedálenské stoly z mangového dreva vďaka tvaru ideálne využívajú dostupný priestor. Môžete s ním tiež usadiť viac ľudí ako so štvorcovým modelom. Miesto šetrí aj okrúhly konferenčný stolík. Napríklad sa ľahko zmestí do priestoru medzi sedačku v tvare U. Ak máte doma viacero stolov z mangového dreva, napríklad jedálenský stôl a konferenčný stolík, budú dokonale ladiť aj vo Vašom interiéri. Týmto spôsobom vytvoríte harmóniu vo Vašej obývačke.